GayHK.com

GayHK.com (http://103.11.229.56/tw/index.php)
-   幾有米世界 (http://103.11.229.56/tw/forumdisplay.php?f=25)
-   -   幾有米周周出野 (3) 一期完 『咸濕閉路電視基』已經出版 23-11-2006 (http://103.11.229.56/tw/showthread.php?t=105847)

幾有米 2006-11-23 01:07 AM

幾有米周周出野 (3) 一期完 『咸濕閉路電視基』已經出版 23-11-2006

咸濕閉路電視基

就咁又放工一日,唉,日日都係咁樣過住d黑板既生活真係好苦呀,翻到黎訓醒又要開工,搵埋搵埋一陣交完卡數都仲要留翻d錢黎交稅,都唔知咁辛苦為咩,人地有仔有女就話搵錢比下一代啫,我地依d..吓,搵埋搵埋唔洗晒佢,都對唔住自己啦,唔通仲去買份一千萬人壽保險留比唔知邊個咩……

「老公呀,你同我話吓對仔啦,佢地日日剩係掛住打機得架啦,你睇吓佢….」唉,又係住樓上呀張生張太呀………..

先介紹吓張太先,雖然我對女人絕無興趣,不過佢又係生得幾靚既,生左兩件都仲咁好身材,不過同其他女人一樣,衰麻x煩囉,對得佢多真係會練得成縮陽神功呀…….

到主角張生啦…..真係…..他媽的….我都唔明點解依個世界真係咁唔公平得咁緊要,我已經成日去sauna架啦,唔通係我見得男人少…….張生五尺十一寸半高身型fit到一dQ餘既脂肪都無呀……最緊要係佢個樣一d都唔似四十幾歲,最多得三十零,對眼大得黎仲要有水係入面但係又有少少鬚根好man嗰隻……青靚白淨唔在講,佢個鼻又大又挺….我肯定佢下面都一樣…….唉,唔怪之得佢有個咁靚既老婆啦………..

之於佢兩個仔仔….一個十五歲,一個得十二歲….不過個大佬就勁得….人仔細細,已經生得一副靚仔相,對眼雖然無阿爸咁大咁殺食,不過仲帶多少少憂鬱feel,有d似後生版既梁朝偉呀真係……同張生一樣鼻又直又高,皮膚仲要勁滑嗰隻,剩係行過都想深呼吸幾野啦真係…..所以話幾時都係靚仔大鼻著數d….佢完全有佢老豆真傳啦真係……..總之次次見到張生或者佢個大仔我都會………扯旗啦…….

「早晨……..」今朝翻工有好野呀,又比我遇到張生個大仔呀…………

早晨……………」佢越中個仔反而越怕羞,得意死人啦…..

「翻學呀…….」我特登問廢話等佢有多d機會望住我……電死人啦…..

「吓….係呀…….

「幾時考試呀?」我又問埋d唔知有咩用既問題啦………..好悶呀….

「吓………….考緊啦………考埋聽日呀…..

「係呢,你仲未換冬季校服既………」佢身上面件白衫白褲,頂….真係千企唔好換住啦,我都想講佢知,我以前都係讀男校架….有好多故仔講佢知呀…………哈哈….

「吓,係呀…….唔想咁快換住…….好煩既,又要迫人著校褸……….」佢終於都開晒口啦,我已經幻想緊同佢…………..

「爸爸呢……同細佬翻學呀…..」其實我同張生一d都唔熟架,佢見到我反而無咩傾,不過同大仔我就唔放過啦……..

「吓,阿爸翻左工啦……damn….lift平時唔見咁快到……

「我遲到啦就…..翻學先啦……….byebye…….」佢一野衝左出lift走左去啦,係後面昅到佢……今日都係著條幼邊白色under……….咩張太唔識買d有顏色既under咩,不如我送幾條比佢地幾仔爺著啦真係……..

今日又係一如以往,做到唔停手,斬吓眼又一日…..唉,七點幾啦……

天黑得特別快呀今日………咪住先…….前面籃球場….有三個男仔打緊波波喎,等我又扮撚晒野…….行過去昅吓先…….行慢d呀仲要……

「依………hello……」又係佢呀….張生大仔…..叫佢大張仔啦………

hi……..」仆街……….佢身上面咩都無著呀……套校服已經唔見左啦……………….得條銀色既波褲咋……….原來佢兩粒lin lin…..仲係粉紅色架………處男好正呀………..

佢掛住同另外兩個比佢差兩個頭既中學生打波…….都唔知佢起跳嗰陣條波褲longlong…….憑我既經驗…..佢碌賓**應該有四寸啦…..仲幾粗嗰隻人仔細細….啫仔唔曳呀………..

不知不覺我都昅左成三四分鐘啦,我一身既裝扮….又唔係同佢地打波波,再繼續企係度都唔係辦法………..唉,忍痛揮揮手扮晒無野走左啦………

翻到屋企我即係做一個我成日都做既動作……開電視………第十台呀……..

yes…….七八點依個時候勁多人放工…….等我昅吓有咩人,幻想吓打吓飛機都好呀…………..

又係依個大隻佬呀…….佢對波大到呀…………..…..一路昅住佢行入大廈….再等lift,仲入埋lift,等佢一個人咋…………….. (我地座大廈有成六部機影住晒,啱晒我依D鐘意昅野既人啦…..哈哈……)

咁快出lift…….仲唸住昅多陣架嗎……..……..有條西裝友喎,我認得佢,住十九樓架嗎……….成日扮晒cool….不過都幾撚正…..嘩,影住佢係咁勁輸入password都未搞得掂,哈哈,佢仲要蒙起對眼咁望住個閉路電視…….最好一路企係度…….比我幻想吓都好………………….

dee…….」頂,邊個呀……唔係條西裝友想黎探我呀….我好似唔識佢喎,佢九成九摸錯製啦…….

佢終於都入到啦………..仲有幾個師奶迫埋一架lift………..咩咁夜都仲有咁多女人架…….唔係應該煮緊飯咩…….

「啊……..

我見到d女人一出lift佢就…..…..竟然申左隻手……..摸自己……….下面呀….

唔通佢以為背住個cam就佺人見……我知佢…….一定係抓痕啦……..……西裝哥哥不如比我幫吓你啦………

……….佢企側左呀………….扮晒無事發生之後……….佢又伸左隻手入右邊褲袋啦…………………….好正呀…….

睇睇吓……….扛左旗都唔知呀差d…………….唔得啦,連條底褲都要除埋啦……..

咪住,另一蹶鏡頭…………..有三個濕晒身既男仔呀……….其中一個仲對住個密碼機…………佢咪係張生個大仔…………………….…..

總之搵野錄起佢啦,咁死正…..最衰佢已經著翻件背心波衫….不過…….好似移左位呀…………仲露埋點出黎呀………益晒我啦………

「呀……..

條西裝友出左lift……..不過算啦,我都係鐘意張生個仔多d…………..忍唔住…….攞左碌撚出黎打啦………..

睇住條友仔打完波成身汗…….d髮尾係咁滴晒水咁………….唸起都high…..佢仲要一個人入lift………早知我就等佢…..一齊搭lift…………….再根埋佢翻屋企………..

大張仔係就係瘦d,不過真係好靚仔喎,過多幾年真係唔得了啦,實比佢溝死仔啦……….

射野呀佢……..………….果然係精力旺盛呀吓…………係架lift入面,大張仔係咁繼續舉手扮射野…….入樽咁………..仲露晒毛呀………雖然就少d,不過我好想聞吓佢…………..…….如果唔係係架lift入面,佢一定會跳起都似呀……..

…….………想射啦………

我衝左出屋…….係後樓梯等佢……..大張仔見到我一野拉開我條褲,我係咁摸佢揸佢摷佢……..一隻手玩lin頭,另一隻係咁捉實佢濕漉漉既髮尾…..一路打住茄輪一路逗佢兩粒春袋子………好實的的…..好大粒呀………..

我一野塞碌撚入佢個口……….佢係咁比我屌撚七………..…..出啦……出啦……

一路睇住電視畫面大張仔出lift,一路係咁標晒d精液出黎…………….好撚正呀……………….

就咁又一晚…………..……..我射完野就咁訓著左都唔知呀………大獲,成手痴粒粒………….仲就黎遲到tim…….仆街……..次次打完飛機都訓過龍呀……..

就黎頭都梳唔切就衝左出街啦,妖,下次要再set多兩個閙鐘先得啦…………

死啦,部電視都無熄呀,仲係影住閉路電視嗰台呀,依…..咪住先….點解會有個….著得咁死性感既高大男人…..得件背心短褲仔出街呀……..好熟口面呀………死啦,遲啦遲啦………都係快d著衫先啦……….

一出lift唸住話行快兩步啦,咪住………..……真係好幸運呀………張生又黎做晨操啦………頭先昅到既….原來佢佢呀……………….我眼前十米外一個著件Addidas黑白色背心,下面….下面係條超短高叉Nike跑褲……..我係咪幻想緊咋……….我痴撚左呀我估我…….

張生佢究竟做咩工架,可以七點幾八點都仲跑步……我見張生全身既muscle係完全100% fit嗰隻,唔太瘦,又唔會太粗獷………..d…..係肌肉已經練到實左啱啱好嗰隻……

不過main point…..佢條黑色短打…….我見到佢…….跑緊埋黎啦………..過緊黎啦…………………

佢碌野係條跑褲入面………..不停係咁擺吓擺吓……..一時左一時右咁….係咁擺吓擺吓……………….…….我差唔多成個人停左係度昅野呀…………….

佢跑過左我啦……張生真係無同我打飛機……係打招乎呀………….佢剩係用眼尾梢左我一野咋…….不過……佢跑過我身邊既時候……點解無汗味架…………..唔通我鼻個塞左………………..……..聞唔到d男人味tim…………….

一路睇住張生跑走既時候…..…..下面又硬左啦……….仲要見住佢蘿油係咁輕微扭吓寧吓……好似人地競步賽咁…………..又實又大呀…..我想一手揸落去…..個質感一定好得呀…………

我係度唸緊,好無繼續企係度等佢跑下個圈翻黎再昅過呀……..

一睇隻錶,仆街,要截的啦……….唉,唔通連工都唔翻,請病假咩真係……..

好彩聽日都星期六,我點都要唸唸點可以……..同張生研**吓條跑褲……我全日翻工好集中精力咁……….就係唸緊有咩方法呀…………..

得左…..有辦法…………..

第二朝一訓醒,我已經開左部閉路電視昅到實一實啦…………

希望張生唔會好似我咁,星期六唔洗做就訓到有咁耐得咁耐啦,不過睇張生咁fit咁健康既人,一定會繼續著住條短跑褲跑步架………………….

BINGO!我見到佢入lift啦,我計啱晒時間,一定要一擊即中先得呀………

…………今次係條粉藍色跑褲呀……正死人咩…………

真係比我扑中啦,買六合彩又唔見咁準……..三十分鐘佢就跑完翻黎啦……..

我知張生佢咁早起身跑步,佢屋企人一定唔知啦,就算知都唔會理佢,因為我已經問過大張仔仔佢地星期六唔洗翻學,佢阿媽又會訓到十點幾先落街食野………….得啦依次………

好辛苦先搵翻依前做gym套戰衣……….黑色背心加黑色無內膽波褲……..仲要…..哈哈……得啦,見佢入lift啦,我行定去樓梯先………..

「點解咁既……..」我企係張生嗰層既垃圾房…..昅住啱啱出lift既張生呀…….

……條粉藍短打………咁撚窄…..太過份啦……….佢個pat pat**馴全突晒出黎呀…………………

雖然唔見佢前面係點,不過都隱約昅到……佢好大兜野………

………………..」張生流住汗咁係佢個條鎖匙型頸鏈係咁想開門呀….

「無理由架……..點解開唔到門既……..」一定開唔到啦,我襯佢出左去跑步我先…..用野塞住架…………靚靚仔仔傻豬仔黎既原來….真係正呀………..

佢越開個鎖個人就越烏得低………….嘩,佢兩條脾隙………..好撚引誘呀……

唔得啦,再比佢繼續容咩易前功盡廢架,比佢發現就唔得了啦,我推開度門…….

「吓…………..…….張生…..」我攞住條毛巾扮晒抹汗咁呀……..

「啊…….hi…….….你又做運動呀…….」今次到佢問我….我唸佢一定係唔知點算好啦…..哈哈….

「係呀….我鐘意跑樓梯既,依……………..」佢好似無發現我唔係由後樓梯跑出黎咁呀………不過佢仍然繼續研究緊條鎖匙呀……………….哈哈…..

「你….無咩事呀嗎……….」張生見我喘晒氣咁……….即刻問我呀…..

「你…….開唔賭度門呀……………咳咳……」我扮晒野咁一路氣喘一路行埋去呀……..

…..係啦…..唔知點解……唔通條匙壞左……….點解咁既…..」佢d汗一路滴落地…….……佢對脾真係……..一近距離比我昅到佢都有唔少毛毛……..條褲真係好短呀………我想揸埋去呀……

「咳咳…….張生你點解唔打入屋叫阿仔開門呀…….

「吓……費事啦….佢地通常都訓到十點幾先起身架………唔係我都禁門鐘啦……哈哈」佢好似好尷尬咁………仲望翻我條波褲一眼呀…………

「你真係好fit我細個一路都有哮喘架,做運動….咳咳…..一路都要keep….好似你咁fit就好啦….咳咳咳………….

「你哮喘就唔好跑樓梯啦,應該去後花園跑就真,空氣好d…….」我想玩後庭花多d………….

「一係咁啦,你唔介意既落黎我度坐陣先囉,我都啱啱做完運動咋嗎…….」我個心好緊張呀…….得唔得呢唔知…….

「咁……唔係幾好既…….唔緊要啦,我….等一陣再試吓…….哈哈」想打發我走………

「咳….…….………..………….好辛苦呀……….咳咳…….….」我係袋度攞左支哮喘噴霧出黎………

「呼…….……..」我吸左一野呀……

「呀………….好辛苦呀…….好似用晒啦…………」我扮晒野咁坐左係地下呀….

「你….無野呀嗎……….一係等我扶你翻屋企先啦……….你屋企有無噴霧架……」得左啦………….終於得米啦………..

「有……咳咳…..有呀唔該晒你呀……」我攞起支入滿左興奮劑既噴霧對住張生講…………..

幾有米周周出野短篇~咸濕閉路電視基~ (全一集)

下周「一集完短篇故事」預告:

『好想擁抱一個人』 -

天氣越來越凍啦…..……今年又有聖誕嗎………………分手之後寂寞依然….朋友你寂寞嗎…….
我真係好想….好想被擁抱啊…….

元氣飯糰 2006-11-23 07:38 AM

Re: 幾有米周周出野 (3) 一期完 『咸濕閉路電視基』已經出版 23-11-2006

嘩~~又試係正故!! 搞到我都想見下個張生添~

懸而未決既open ending, 真係引起無限瑕想呀....嗯...硬晒添 :twisted: :twisted:

TWco 2006-11-23 07:58 PM

回覆: 幾有米周周出野 (3) 一期完 『咸濕閉路電視基』已經出版 23-11-2006

嘩~超正~~
好屌鬼呀~~唔係....係好吊詭呀~
我都想見下果曭i衫仔仔~~:lol:

阿伯唔易做 2006-11-23 11:04 PM

回覆: 幾有米周周出野 (3) 一期完 『咸濕閉路電視基』已經出版 23-11-2006

thanks 幾有米
又係唔講埋下文:)

鬼太郎 2006-11-23 11:57 PM

Re: 回覆: 幾有米周周出野 (3) 一期完 『咸濕閉路電視基』已經出版 23-11-2006

aiya!!! more more

Quote:
Originally Posted by 阿伯唔易做
thanks 幾有米
又係唔講埋下文:)

彭冠期 2006-11-24 09:03 PM

好一個昅野狂...好得,特別喜愛佢幻想個幕..逗佢兩粒春袋子,笑死我!
唔知佢吸左咁多興奮劑會點?張生就算中左又會點??:twisted: 希望米米你解答我!8)

黃長興 2006-11-25 02:58 AM

依個短篇勁掂,承接到上個咸故,咸咸地留空姦我地自己撚撚佢...
不過我反而有興趣想知下個禮拜短篇-好想擁抱一個人....個名好有feel!

佔盡先基 2006-11-26 11:53 AM

好發達,有新咸故睇,等我睇完再留言撐你!
多謝有米!咸濕閉路電視,聽見到知夠淫賤!:twisted:

**Joe** 2006-11-26 04:22 PM

你D故事次次吾同, 生鬼又淫賤, 重勁過以前"油麻地戲院" D影片....

彭冠期 2006-11-27 01:41 AM

Quote:
Originally Posted by 黃長興
依個短篇勁掂,承接到上個咸故,咸咸地留空姦我地自己撚撚佢...
不過我反而有興趣想知下個禮拜短篇-好想擁抱一個人....個名好有feel!

勁期待!超級期待,希望會唔好再咁傷感就好啦!8-)

TWco 2006-11-28 12:51 AM

Quote:
Originally Posted by 彭冠期
勁期待!超級期待,希望會唔好再咁傷感就好啦!8-)

希望又有咸炴N好lu~~哈哈:lol:

Horoscope2006 2006-11-29 12:04 AM

Quote:
Originally Posted by TWco
希望又有咸炴N好lu~~哈哈:lol:

For me, I do hope to read another sex story of course, but I guess Rice Rice is going to publish a 'love' story maybe, as he said: 下周「一集完短篇故事」預告:

『好想擁抱一個人』 -

天氣越來越凍啦…..……今年又有聖誕嗎………………分手之後寂寞依然….朋友你寂寞嗎…….

feeling so lonely and upset...... hope to have a romantic story.... does it have any relationship with the 今年沒聖誕?
Push for the new story!

黃長興 2006-11-30 12:46 AM

好心急呀...米米點解唔見人,已經星期三啦,等我推推佢先!

TWco 2006-11-30 08:35 PM

Quote:
Originally Posted by Horoscope2006
For me, I do hope to read another sex story of course, but I guess Rice Rice is going to publish a 'love' story maybe, as he said: 下周「一集完短篇故事」預告:

『好想擁抱一個人』 -

feeling so lonely and upset...... hope to have a romantic story.... does it have any relationship with the 今年沒聖誕?
Push for the new story!

PUSH!!PUSH!!

黃長興 2006-12-04 01:14 AM

脫左期呀,米米唔好有事呀,希望可以見字留言啦,我send左一個pm過你呀米哥!好想睇下個短篇呀!

彭冠期 2006-12-05 08:11 PM

唔係好想擁抱一個人,係好想有米快快出野,大力推推你!8-)

元氣飯糰 2006-12-06 10:29 AM

Re: 幾有米周周出野 (3) 一期完 『咸濕閉路電視基』已經出版 23-11-2006

米米梗係好忙喇~~唔知幾時先有新故呢?

鈕鈷祿如玥 2006-12-31 06:57 PM

我如妃說一不二,一定會把幾卿家故事
支持至最後一輯,努力啊!

All times are HK Time. The time now is 03:20 PM.