Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 2006-11-17, 12:03 AM   #1
幾有米
版主

Default 幾有米周周出野 (2) 一期完『男生宿舍賓紛樂』已經出版 17-11-2006

男生宿舍賓紛樂

「陳柏鴻,幫我攞支洗頭水呀唔該…….」阿強佢又唔記得左攞洗頭水啦…..

如果唔係我同阿強間宿舍房最近厠所既關係,我都唔可能成鬼日就去昅佢啦不過有時都唔可以太過離譜,唔係一陣friend都無得做事小,比其他同學知道晒我就實好大獲,嗰陣玩新生已經差d比人知道我係member,所以都係死人都扮晒蟹好d……

「喂,阿強你有沖涼房唔去,成日係度洗頭,一陣又比人閙呀…….」我入到去見到阿強佢剩係著住條籃球褲,又無著衫啦…….

「照,你唔講邊個知喎,Samuel佢地有時係度沖埋身都係咁啦,走黎走去咁鬼煩,唔該……」阿強佢一手接左支head & shoulders就起勢係咁大力『吱』啦…….

「唔係呀嗎,Samuel佢有試過咩,我都唔知既,一陣佢比d死基佬知道就大獲啦,實好似 Miranda嗰邊咁比人偷拍呀……哈哈……」我見佢搞到成頭都係泡襯機偷襲佢下面一野呀….

「屌……仆你個街呀,再偷桃我一陣連你條褲都除埋呀吓………死咸濕仔……..」阿強佢笑住咁向我嗰邊起腳踼左一野呀…….

「你係先好講呀,一陣我除你條褲就真呀,比你條女知道呀,哈哈哈……」我再揸左佢後面又圓又大既蘿油一吓呀…….

「陳柏鴻…….仆街仔呀吓………照,喂,話時話呀,你唔好比我知呀,好彩上次條變態賤精影唔到佢咋,如果真係影Miranda既話,我實摷行全間U捉佢出黎屌撚七佢呀……..」我睇住阿強洗頭洗到係咁流晒d洗頭水……一路由佢條頸係咁慢慢流落黎……..嘩,阿強唔只鼻大,佢粒喉核仲好大粒呀…….d泡係咁一路流落佢一身又結實又古銅色既胸膛………佢對波依幾個月好似又操大左呀……做佢條女真係正啦…………………我恨我是男仔呀…….

「其實我就唔會去女生宿舍嗰邊啦…..」我望住阿強一路洗頭一路彎腰呼吸緊……..隱隱約約比我昅到佢個四舊腹肌呀……………..好慶呀…..

「吓,你話咩話?」阿強問我……..佢一路開水喉係咁射呀….………….

「哦,無……無野,我話我都想入Miranda佢地間房啫……..

「你老幾呀……..朋友妻不可窺呀,仆街咸濕仔咪走呀你…………」阿強又比我搞到成身濕晒啦…..哈哈哈……

咁死耐都仲未翻房,阿強條友仔唔知又搞咩,唔通佢係厠所入面打飛機,係我就要去行一趟啦………….

咪住,佢張床上面…..頂,發現到正野呀…..阿強佢又唔記得左…..將尋晚著過條under攞去洗啦…..

我一野行埋佢張床度,嘩……條低低入面正前方呢……點解咁滑既….仲有少少反光呀………….好大浸味呀……..我肯定佢成日都搞到自己濕**晒又唔洗翻乾淨,有時佢同條女開波搞前戲又搞濕晒,佢條條under都一噠積架…..好撚正呀……..

等我再昅吓佢櫃通先…….真係……..得翻個吉盒…..成盒盜雷斯dom dom都比佢用晒啦……..做佢條女真係幸福呀…………

我見個垃圾桶……仲有個用完既袋呀……..最衰係插佢條女架啦…..唔係我真係想……………..

正當我想將佢條底底再攞埋鼻既時候,度門比人開緊啦…………

「嘩,阿強你洗咩頭呀,搞咩咁遲翻呀…..」好彩我放得快…….

「照,我醒起用撚晒d避孕套呀…………喂,依隻新出架,崗本….超薄呀….哈哈…..」佢就咁唔著衫行左去買袋也………….

「你條友仔,又開波呀……」我扮晒野咁問佢…..

「嗱,你聽晚呢….係咪會翻屋企呀……即刻唔翻黎訓啦…….咁你…….….明啦………」頂,條友仔又約條女翻黎呀….

「喂,唔好啦,你唔好搞到我成床濕晒呀……..」我一野跳上自己張床度扮野唔理佢呀…….

「咩呀,幾時有呀,我地次次都係翻我張床架……你唔洗驚喎,嗱,最多第日你識到讀BA嗰條女,你要用我唔只唔翻黎訓,condom都借埋比你又點話先……」佢以為我真係暗戀d嘔心豬扒婆呀……

「嗱,你話架,第日我同人開波,你……….」我想同你開波啫…….

「得啦,咁….你聽晚唔翻架啦……」阿強問我……

「咩呀,我剩係同屋企人食飯咋,本來唸住翻黎訓架,算啦,我自己會搞掂啦…..

話咁快又一日,今日仲放早tim,四點都未夠……….又試好無聊咁鼠左入computer lab….仲要係最隱蔽嗰間房,貪佢又夠遠又無咩人會去,睇到眼都蒙埋都得呀,試過最高紀錄係度上左成四五個鐘網,如果唔係遲d裝修呀,仲會無人上鎖,幾時都可以入去啦…..

http://www.gayhk.com無打錯…….再黎……

襯無人,我好快就搵到個死角位,仲要係有人入黎都睇唔到我嗰隻,一次開幾個windows出黎,上晒d咸網先啦,嘩,好多新到日本四仔相喎,正呀今晚又要出火啦我………

如果唔係怕有人入黎,真係想即刻攞碌野出黎chok翻兩咀先啦……

嘩,好死正,等我順便睇吓之前班淫獸男上過d咩網先…..妖,唔係日本妹就係d變態sm網,連人妖網都上埋,最衰無gay網址啦,搵到同道人都唔會留低證據呀……

好正……………………..下面硬撚左………弊加火………….d濕濕地啦………

beep……..」頂,依個時候搞震機……頭先唔記得開翻聲…..Q個打黎呀…..阻住本少爺睇男網呀……….

「喂,陳柏鴻呀?我要同阿KiKi佢地出去買野呀,一陣你幫幫手呀…….阿強佢飲大左呀……」係Miranda打黎呀……

「吓……佢唔係同你……同你一齊咩…………」我問佢…..

「唔得閒同你解釋住呀,你快d落黎seven先啦………….do……」咁就收左我線搞撚xxx,正死八婆……….自己掛住去wet啦一定……

「喂………. 阿強你點呀…….」我見到阿強佢坐左係七仔明口呀…….

仲攞住支….咩黎架……….嘩,佢勁大浸酒味呀……

「飲啦…….……..我會驚你……..….……開晒…….哈哈…..」佢又真係飲得幾醉喎……

我都唔理得咁多啦,一野拖左去翻宿舍先啦,好彩平時都有為昅仔而游吓水,唔係都唔夠氣拉佢呀…….好重呀………

「喂………你係邊個呀….飲啦…….我支…..酒呢………..

「我係阿鴻呀……你條女搞咩呀,就咁由得你一個都有………

「啊……Miranda……..你唔好飲啦………………我要飲…..」佢成塊面紅晒咁,仲一頭汗……..man……..

「喂,阿強你唔好…..你唔係想嘔呀………頂住先呀喂……」佢好似真係有d野喎……..

「無呀…………………………嘔咩…….你好大對波呀………..….今晚我地…………………….……」佢伸隻手埋黎摷我呀………..

「頂……喂,我唔係Miranda………..……」我忍唔住一野拉佢埋床行開算鬼數啦……

「我……好熱呀……………..…….幫我啦…….」真係唔知佢搞咩咁激動….醉成咁死樣……

比佢咁搞一搞,我真係慶到不得了啦,上又慶下又慶呀真係………又熱啦….下面又比佢摷一摷有d …..high……

其實,睇真d佢都幾靚仔,雖然係粗魯左d,不過邊有男人唔粗…..……我都成日扮晒man…………………….

「我要……….我要呀…….你過黎啦…….」阿強望住我呀…….

「你做咩呀……………」我點解會真係行埋去架……..

「坐…….坐呀………」佢指住自己大脾…….想點呀佢……………….

「你飲醉左啦…………等我去幫你攞條毛巾……

我都未講完,阿強佢一手拉我條頸…………………………

「我今次要同你玩……狗仔式…….……哈哈…….…..我買左新condom…..

「我………………」點會咁架………….

我知道依次機會可一不可再,唔理得咁多啦,搞左先算啦……..死就死啦…..

「唔……..」阿強捉住我係咁打車輪呀…………….………….好大浸味呀…..不過….好正呀……………

「唔…………………………………

「幫我………………….」阿強佢自己係咁想除條….牛仔褲…..不過佢好似除唔到呀……..

好大包呀………..我慢慢咁幫佢除左件衫…….由佢結實既胸肌摸落去……………條牛仔褲好緊呀………….….覺得好熱呀………………….

「幫我含啦……………黎啦….你平時含得好好架……………..」我幫佢…..除所有威脅啦………..我一野過連條under都拉左落地.……….

……平時見佢碌野就見得多,不過點解依家佢碌撚好似…..長左又彎左咁既……

「幫我啦………」仲有d臭**味呀……………….好大碌呀……..

我忍唔到啦……….自己一路除衫除褲,一路幫佢含….………..撚啦………………..

「啊…………………………..含實d………你又含得勁左好多啦…..唔好咁快….…..」佢係咪真係醉左架………….………..好正呀………

「我盒con……….老婆….幫我係櫃通攞黎…..我買左新野比你試呀………..……」佢碌野忽然一野彈起…………..硬七左…………成碌野向心口指……好勁呀……………………..我都未試過碌**可以硬得咁緊要架………….好似石頭咁呀……….我忍唔住邊攞袋邊玩佢支大賓**呀………….

「黎啦…………..….下面係咪濕撚左啦……..……我今次要入你後面……….好無呀…………………….…..

佢半身咁…….仲識開盒condom…..佢真係想………..屌呀……….我點算呀….好驚呀……….

「黎啦……………過黎…..你個洞呢……..」阿強係咁用手指插我後面屎眼呀……….………熱呀……..

「黎……….幫我戴啦…………用口戴啦…….你最叻架啦………d……..」阿強見我幫佢戴套係咁用碌**發我塊面呀………

「得啦……..戴好啦……」我都出晒水啦…….

Miranda,你今晚…..sexy…….我要屌撚爆你呀…….

「吓….……」你耍我點應你呀….

「黎啦………………….」阿強佢一野扶起我………..….點呀……..

「呀……………………………………………..」佢將個成個人反轉….仲壓住我呀………………..

「等我…….…………爆你…..……………好撚窄………….」阿強佢……入左個頭啦………

「我要以後都插你後面…….好無呀…….就咁決定啦……………….

「啊…….………

幾有米周周出野短篇(2)~『男生宿舍賓紛樂』~ (全一集)

下周「一集完短篇故事 (3)預告:

『咸濕閉路電視基』 -

對住閉路電視….畫面出現既有型靚仔,竟然無著衫褲係面前出現…………

有的人習慣向左射,有的人習慣向右射
但兩碌狗都會有交接的 一天!
幾有米 is offline  
Old 2006-11-17, 02:04 AM   #2
Missy Elliott
普通會員

Default 回覆: 幾有米周周出野 (2) 一期完『男生宿舍賓紛樂』已經出版 17-11-2006

最衰我個fd唔飲酒~~如果唔係我超期待有咁ge一日~~hahaha

Missy Elliott is offline  
Old 2006-11-17, 02:16 AM   #3
元氣飯糰
普通會員

元氣飯糰's Avatar

Send a message via ICQ to 元氣飯糰
Default Re: 幾有米周周出野 (2) 一期完『男生宿舍賓紛樂』已經出版 17-11-2006

哈哈~support!!

唔知阿鴻可唔可以等阿強醒返用呢樣黎要脅佢﹐話強姦左我要負責﹐以後要日日搞﹐唔係就將件事通天咁呢? 嘩~我真變態...

雖然沒法重新來過
但是我可以改變
讓我們一直在一起吧
元氣飯糰 is offline  
Old 2006-11-17, 07:26 AM   #4
彭冠期
普通會員

Default 回覆: 幾有米周周出野 (2) 一期完『男生宿舍賓紛樂』已經出版 17-11-2006

神早就有發現,好淫好正新故,大力支持,不如親早加推,
出外傳寫宿舍門口有色魔拍左兩個男仔係房間行淫,咁就晚晚有賓周樂呀!
彭冠期 is offline  
Old 2006-11-17, 04:44 PM   #5
彭冠期
普通會員

Quote:
Originally Posted by Missy Elliott
最衰我個fd唔飲酒~~如果唔係我超期待有咁ge一日~~hahaha

我都飲,不過飲完唔識醉....最多扮醉比你搞...
你知啦,酒醉三分醒,我就有七分醒.... 計我話阿強實係扮蟹想插人就真...
彭冠期 is offline  
Old 2006-11-17, 05:02 PM   #6
TWco
普通會員

Quote:
Originally Posted by 彭冠期
神早就有發現,好淫好正新故,大力支持,不如親早加推,
出外傳寫宿舍門口有色魔拍左兩個男仔係房間行淫,咁就晚晚有賓周樂呀!

好正呀呢個故你~~
超淫賤~如果我都有個咁既同房就好lu~
我都想要賓周樂~
TWco is offline  
Old 2006-11-18, 01:09 AM   #7
Missy Elliott
普通會員

Quote:
Originally Posted by 彭冠期
我都飲,不過飲完唔識醉....最多扮醉比你搞...
你知啦,酒醉三分醒,我就有七分醒.... 計我話阿強實係扮蟹想插人就真...

俾我搞咁好?! hahaha~~我都餓左好耐下啦喎~~hahaha

Missy Elliott is offline  
Old 2006-11-18, 05:06 AM   #8
鬼太郎
普通會員

鬼太郎's Avatar

Default Re: 回覆: 幾有米周周出野 (2) 一期完『男生宿舍賓紛樂』已經出版 17-11-2006

I LIKE IT

i wish it happend to me

鬼太郎 is offline  
Old 2006-11-18, 09:59 PM   #9
合久必婚
普通會員

Send a message via ICQ to 合久必婚

一期完既故仔.... 超快就入戲肉, 正~~!!
合久必婚 is offline  
Old 2006-11-19, 03:52 PM   #10
佔盡先基
普通會員

Quote:
Originally Posted by 合久必婚
一期完既故仔.... 超快就入戲肉, 正~~!!

唔只入肉,直情入埋屎眼...我都好想有人同我同房,
比我晚晚同佢飲酒就好......
Old 2006-11-20, 11:29 PM   #11
黃長興
普通會員

差少少走左寶都唔知,米米你真係一星期出一篇咸故喎,西利!
如果有人當我老婆仔晚晚同我洞房就好囉!開心死!
黃長興 is offline  
Old 2006-11-21, 10:06 PM   #12
Horoscope2006
普通會員

A story a week.... so interesting... that means I have to cum once more a week then...hhahahah!FUck the roomate!

Looking forward to reading your next story- Fucking Horny Hidden Camera!
Horoscope2006 is offline  
Old 2006-11-22, 12:50 AM   #13
Estepona 帥哥
普通會員

Estepona's Avatar

Quote:
Originally Posted by 佔盡先基
唔只入肉,直情入埋屎眼...我都好想有人同我同房,
比我晚晚同佢飲酒就好......

awwwwww
Estepona is offline  
Old 2006-11-22, 10:03 AM   #14
TWco
普通會員

Quote:
Originally Posted by 黃長興
差少少走左寶都唔知,米米你真係一星期出一篇咸故喎,西利!
如果有人當我老婆仔晚晚同我洞房就好囉!開心死!

興興come~~
你做我同房啦~
TWco is offline  
Old 2006-11-22, 10:43 PM   #15
阿伯唔易做
普通會員

阿伯唔易做's Avatar

thanks 幾有米
點解唔寫埋個戲肉
阿伯唔易做 is offline  
Old 2006-11-23, 01:10 AM   #16
LHT622
普通會員

借醉乘機…幾有橋喎ops: ops: ops:
LHT622 is offline  
Old 2006-11-23, 07:29 AM   #17
元氣飯糰
普通會員

元氣飯糰's Avatar

Send a message via ICQ to 元氣飯糰
Default Re: 回覆: 幾有米周周出野 (2) 一期完『男生宿舍賓紛樂』已經出版 17-11-2006

Quote:
Originally Posted by TWco
興興come~~
你做我同房啦~

先同房﹐後洞房~~Yeah!!

雖然沒法重新來過
但是我可以改變
讓我們一直在一起吧
元氣飯糰 is offline  
Old 2006-12-31, 06:54 PM   #18
鈕鈷祿如玥
普通會員

如玥想請幾卿家一句,請問這些都
是否幾大人的親身經歷呢?
鈕鈷祿如玥 is offline  

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules